Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 2 min

Stadsbeheer

Buiten is van ons allemaal. Van Rotterdammers, ondernemers en bezoekers. We maken Rotterdam klaar voor de toekomst en zorgen ervoor dat de stad een fijne, veilige en schone stad is om in te wonen, werken en recreëren.

Met meer dan 3.000 medewerkers, denkers en doeners, werken we aan de buitenruimte van Rotterdam. Denk aan parken, bruggen, bankjes, straten, bomen, vuilnisbakken, water of lantaarnpalen. We werken onder de naam Stadsbeheer. We houden de buitenruimte in vorm. Iedere dag denken en bewegen we mee met een omgeving die voortdurend verandert. We houden ons bezig met de duurzame inzet van grondstoffen, met circulariteit, we springen in op klimaatverandering en de toenemende verstedelijking.

Vanuit de afdelingen Openbare Werken, Schone Stad en Toezicht & Handhaving werkt Stadsbeheer wijkgericht. We hebben oog voor het ritme van de stad en werken samen met Rotterdammers.

Mitchel aan de Maas

Teamleider Inzameling bij Stadsbeheer van de gemeente Rotterdam, Mitchel Viljeer heeft zijn eigen televisieserie. Vanaf dinsdag 11 april om 20.30 uur volgt SBS6 in 6 afleveringen Mitchel en collega’s die voor Rotterdam zorgen, de stad veilig maken en schoonhouden: vuilnismannen en -vrouwen, reinigers en gladheidsbestrijders. 

Binnen de gemeente kennen we Mitchel van zijn vlogs over zijn werk voor Stadsbeheer.  Met veel enthousiasme en vrolijkheid vlogt hij over zijn werk als teamleider Inzameling en de gladheidsbestrijding. En vanaf dinsdag 11 april zal heel Nederland met Mitchel kennis maken. Dan wordt de eerste aflevering van het SBS6-televisieprogramma Mitchel aan de Maas uitgezonden.

In de realityserie volgen we de energieke Mitchel bij werkzaamheden binnen de gemeente die door zijn ogen van uitzonderlijke schoonheid zijn, en zien we hoe hij zich met zijn collega’s voorbereidt op evenementen als de marathon van Rotterdam en het bezoek van de koninklijke familie op Koningsdag 2023. 

De serie wordt geproduceerd door productiehuis Het Volk. Vragen over de serie en zijn werk als medewerker van de gemeente?  Neem dan contact op met de woordvoerder van Stadsbeheer: 010 267 61 24. Vragen kunt u ook mailen naar k.hooning@rotterdam.nl. Link opent een externe pagina.

Meer informatie

Het organogram van Stadsbeheer ontvangen? Stuur ons een e-mail. Link opent een externe pagina.