Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 3 min

Markten

Op verschillende locaties in en om Rotterdam vindt u warenmarkten die elk een eigen karakter hebben. De Centrummarkt op de Binnenrotte is de tweede grootste markt van Nederland, de markt op het Afrikaanderplein derde.

De drie grote markten zijn:

  • Binnenrotte in het Centrum (dinsdag en zaterdag)
  • Afrikaanderplein op Zuid (woensdag en zaterdag)
  • Visserijplein in West (donderdag en zaterdag)

Daarnaast zijn er gezellige wijkmarkten op verschillende dagen. Klik onder de afbeelding op de dag om te zien welke markt er dan is, en voor het adres en de tijden.

Marktkramen op de Binnenrotte.
Foto: gemeente Rotterdam

De verschillende markten

Uitleg bij de kaart

Hieronder ziet u de kaart van Rotterdam. Accepteer de cookies om de locaties van de markten op de kaart te zien. Met het + en het - teken rechtsonder, kunt u de kaart vergroten of verkleinen.

Klik op de locatie om meer te lezen over een markt. U ziet dan adres, openingstijden, welke kramen er staan. U kunt met Google Maps ook de routebeschrijving zien.

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen zien

Marktvisie

De markt heeft de omliggende buurt veel te bieden: ontmoetingsplek, centrum van de wijk en mogelijke werkplek. Met deze visie geven wij onze kijk op de warenmarkten Rotterdam. Wilt u het document lezen, mail dan naar marktenstz@rotterdam.nl. Link opent een externe pagina, of bel naar 010 267 6150. Dit kan op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 15.00 uur.

Meer informatie

Bekijk de pagina voor marktkooplieden.