Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 11 min

Zorgdichtbij zorg nodig

De gemeente kan u helpen bij het vinden van de juiste zorg of hulp. Zoek uw hulpvraag op deze pagina en kijk welke mogelijkheden er zijn.

Heeft u geen hulp van uw omgeving of heeft u professionele hulp nodig? Bespreek dan uw zorgvraag bij de Vraagwijzer en kom langs op het spreekuur. Maak een afspraak via 14 010 of online. Link opent een externe pagina. Medewerkers van de Vraagwijzer zoeken samen met u naar oplossingen. Is het nodig, dan verwijst de Vraagwijzer u naar andere organisaties in de wijk. Bijvoorbeeld het wijkteam of een hulpverlener van een zorgorganisatie.

Van 18 tot en met 26 jaar? Het Jongerenloket helpt

Ben je een Rotterdammer van 18 tot en met 26 jaar? Is naar school gaan of werk vinden lastig voor je? Heb je geen vaste plek om te wonen of niet genoeg geld om goed van te leven? En kom je er alleen niet meer uit?

Dan ben je welkom bij het Jongerenloket van gemeente Rotterdam. Samen bespreken we wat jij kunt doen om aan je toekomst te werken. Jouw talenten staan hierbij voorop.

Geld en regelingen

Door mensen, voor mensen

Hulpmiddelen

Persoonlijke situatie

Meer informatie

Vul het contactformulier in of bel naar 14 010. U kunt ook binnenlopen bij een Vraagwijzer bij u in de buurt. Alle regels over de Wmo en jeugdhulp zijn vastgelegd in de Verordening Wmo en Jeugdhulp. Link opent een externe pagina.