Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 5 min

Vraagwijzer

Heeft u vragen over bijvoorbeeld zorg, gezondheid, geld, juridische zaken of problemen thuis, zoals huiselijk geweld? Of wilt u gewoon even met iemand praten? Dan kunt u terecht bij de Vraagwijzer, een gratis loket van de gemeente Rotterdam.

Medewerkers van de Vraagwijzer kijken samen met u wat er precies aan de hand is en wat voor hulp u nodig heeft. Ze kunnen u ook doorverwijzen naar andere organisaties in de wijk, zoals het wijkteam, de Kredietbank of een welzijnsorganisatie. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de Vraagwijzer:

Online

U kunt online een vraag stellen met het digitale contactformulier. Ook kunt u online. Link opent een externe pagina een afspraak  maken voor een gesprek op één van de Vraagwijzerlocaties. Of u maakt online. Link opent een externe pagina een telefonische afspraak met een medewerker van de Vraagwijzer. 

Langskomen zonder afspraak

U bent welkom om langs te komen zonder afspraak tijdens de inloopspreekuren. Deze zijn op de meeste locaties van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Bekijk de tijden van de locatie bij u in de buurt om te zien wanneer daar de inloopspreekuren zijn.

Langskomen met afspraak

Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om langs te komen. U doet dit via telefoonnummer 14010 of online. Link opent een externe pagina

Vragen en antwoorden