Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 6 min

Zorgdichtbij psychische problemen

Heeft u psychische problemen of beperkingen? Of heeft u ermee te maken in uw omgeving? De gemeente kan u helpen. Kijk op deze pagina welke hulp u kunt gebruiken.

Bent u ongerust over iemand met verward gedrag? Bel dan het meldpunt Zorgen om een Ander, telefoonnummer 010 26 70 700 of kijk voor meer informatie op Zorgenomeenander.

Hulp nodig

Heeft u geen hulp van uw omgeving of heeft u professionele hulp nodig? Stel uw vraag bij de Vraagwijzer. Maak een afspraak via telefoonnummer 14 010 of online via deze pagina.

Medewerkers van de Vraagwijzer zoeken samen met u naar oplossingen. Is het nodig, dan verwijst Vraagwijzer u naar andere organisaties in de wijk. Bijvoorbeeld het wijkteam of een hulpverlener van een zorgorganisatie.

De Rijksoverheid heeft de website regelhulp.nl. Link opent een externe pagina die u op weg helpt bij het zoeken van zorg en hulp.

Meer informatie

Wilt u contact komen met de gemeente over deze hulp? Vul dan het contactformulier in. Kijk voor meer informatie op Zorgenomeenander of de website Regelhulp. Link opent een externe pagina (alleen met webbrowser Firefox. Link opent een externe pagina te openen).