Jaffabuurt
Gepubliceerd op: 20-06-2022
Geprint op: 05-10-2022
https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/jaffabuurt/
Ga naar de hoofdinhoud

In 2023 start de gemeente met een groot onderhoudsproject in de Jaffabuurt. De riolering en de bestrating wordt vervangen in (bijna) alle straten.

Een plattegrondje met het werkgebied in de Jaffabuurt.

Ook het groen en de openbare verlichting worden opgeknapt. Net als overal in Rotterdam gaan we over op LED-verlichting. Vooraf en tijdens dit project voeren ook Stedin en Evides werkzaamheden uit. Alle werkzaamheden worden op elkaar afgestemd. Zo duurt het werk niet langer dan nodig is. Meer informatie over de planning volgt later dit jaar. Bekijk op het kaartje welke straten worden aangepakt.

Uw wensen voor de Jaffabuurt

Onderhoud betekent dat we repareren wat stuk is en vervangen wat versleten is. Daarna worden de straten opgehoogd en teruggelegd zoals ze waren. De inrichting van de straten verandert dus niet. Maar we zien wel kansen voor kleine verbeteringen, die we gelijk in het werk mee kunnen nemen. Hiervoor wil de gemeente graag weten wat uw wensen voor de buurt zijn. Als het kan, zetten we die in het onderhoudsplan dat we nu aan het maken zijn.

U kon uw wensen (anoniem) doorgeven tot en met vrijdag 8 juli 2022.

Informatie over het vervangen van de riolering

Er volgt meer informatie over het onderhoudsproject in de Jaffabuurt, onder anderen op deze website. Wilt u nu alvast meer weten over wat er allemaal bij zo’n project komt kijken? Bekijk het filmpje hieronder (klik op 'accepteer cookies' als u het filmpje niet ziet).

Meer informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen via jaffabuurt@deomgevingsverbinder.nl.