Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 2 min

Warande

Rotterdam gaat de speelplek aan de Warande vernieuwen. We willen er een plek van maken voor jong en oud. We nodigen u uit om mee te denken.

Het eerste ontwerp is af en we hebben extra aandacht besteed aan de wensen, die we tijdens de gesprekken bij de bewoners hebben opgehaald. We hechten extra belang bij de verkregen input, om het ontwerp zo goed mogelijk aan de behoeften te laten voldoen.

Uw mening

Kijk op Mijn Rotterdam. Link opent een externe pagina en laat ons weten wat u van dit ontwerp vindt. We kunnen nog kleine aanpassingen doen, zoals verplaatsen van bankjes, prullenbakken, ander soort groen en/of andere plek van het groen. Reageer via Mijn Rotterdam. Link opent een externe pagina

U kunt ook uw wensen en ideeën via Mijn Rotterdam. Link opent een externe pagina doorgeven.

De plattegrond hieronder toont het voorlopige ontwerp van de speelplek in Crooswijk, gebaseerd op de wensen en ideeën van bewoners. Er komt bijvoorbeeld een schommel, een glijbaan en een kabelbaan.  Er zijn ook extra zitbankjes met afvalbakken ernaast.

Om de speelplek nog groener te maken planten we een boom en zaaien we kruiden voor een mooi bloemen-en kruidenveld.  

plattegrond Warande
Plattegrond Warande

Vervolg

Met uw reacties maken wij een laatste ontwerp. Deze delen we vervolgens weer met de bewoners. De planning is om de speelplek eind derde kwartaal van 2023 te vervangen. 

Meer informatie

Als u meer informatie wilt of vragen heeft kunt u een e-mail sturen naar goedincrooswijkdv@rotterdam.nl. Link opent een externe pagina. Of bel de gemeente op telefoonnummer 14010 (hoeft geen 010 voor). Vraag naar wijkregisseur Jacqueline van Vliet.