Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 8 min

Crooswijk

Crooswijk heeft een rijke geschiedenis. En daardoor veel verschillende buurten. Binnen een paar minuten sta je in het Kralingse Bos of in hartje centrum. Schuttersveld is het sportieve hart van de wijk.

Uw wijk heeft een wijkraad. Via de wijkraad kunnen bewoners, organisaties en ondernemers bij de gemeente aandacht vragen voor dingen die zij belangrijk vinden in de wijk. Wat de wijkraad allemaal kan doen leest u op de pagina Wijkraden. Lees meer over de wijkraadsleden op Wijkraad.Rotterdam.nl. Link opent een externe pagina.

Een leuk idee? Vraag subsidie aan

Als u een leuk idee voor de buurt heeft, kunt u hiervoor subsidie aanvragen. Dit doet u door een bewonersinitiatief in te dienen.

Een bewonersinitiatief gaat altijd om een plan van, voor en door bewoners, verenigingen, ondernemers of stichtingen. Het kan van alles zijn, zolang de wijk er maar leuker, mooier of beter van wordt. U dient uw plan in via Mijn.Rotterdam.nl. Link opent een externe pagina.

Heeft u hulp nodig? De Wijknetwerker van de gemeente staat voor u klaar om u te helpen. Of loop binnen bij de Wijkhub. Kijk voor meer informatie op Mijn Rotterdam. Link opent een externe pagina.

Nieuws en contact

Meer informatie

Wilt u iets melden of heeft u een vraag aan de gemeente? U kunt ons altijd bereiken: