Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 7 min

Goed in Crooswijk

De komende jaren wordt er flink geïnvesteerd in Crooswijk. Gemeente en woningcorporaties Havensteder en Woonstad bundelen de krachten en werken aan verbetering de wijk.

Wilt u op de hoogte blijven van wat er in Crooswijk gebeurt? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief. Link opent een externe pagina.

Goed in Crooswijk

Kijk in Crooswijk om je heen en u ziet dat er dingen veranderen. Jongerenwerkers gaan de buurt in om jongeren te helpen. Schoonmaakbendes helpen de buurt schoon te houden. In Crooswijk werken veel mensen samen hard aan een betere wijk. In de eerste plaats de mensen uit de wijk zelf. En natuurlijk ook de medewerkers van de gemeente en de woningcorporaties Havensteder en Woonstad, samen met allerlei partners die in en vanuit de wijk werken. Want een betere wijk maken we samen. Bekijk de video:

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen zien

Er zijn al goede stappen gezet de afgelopen jaren, maar een vervolg is hard nodig. In het plan Goed in Crooswijk 2030 staat hoe wij samen met de bewoners toe werken naar een wijk waar plek is voor iedereen, waar mensen graag willen wonen, naar elkaar omkijken, zich thuis voelen en écht trots op zijn.

Vragen en antwoorden over wonen en bouwen

Vragen en antwoorden over groen, afval en buitenruimte

Vragen en antwoorden over jongeren en overlast

Vragen en antwoorden over financiën

Ook trots op Crooswijk?

Er wonen veel betrokken mensen in de wijk. Wilt u iemand in het zonnetje zetten? Laat het ons weten via goedincrooswijkdv@rotterdam.nl. Link opent een externe pagina. Heeft u zelf een idee om de wijk socialer, groener, schoner of veiliger te maken? Dien een bewonersinitiatief. Link opent een externe pagina in of kijk op mijn.rotterdam.nl/crooswijk. Link opent een externe pagina voor meer informatie.