Stadsontwikkeling
Gepubliceerd op: 15-12-2016
Geprint op: 22-10-2019
https://www.rotterdam.nl/bestuur-organisatie/stadsontwikkeling/
Spring naar het artikel
Foto: gemeente Rotterdam

Stadsontwikkeling bouwt aan een sterke economie en een aantrekkelijke woonstad. Met hart voor Rotterdam en de mensen die er komen, wonen en werken. Wij starten en begeleiden ruimtelijke en economische investeringen in Rotterdam.

Daarbij zijn wij zowel publiek ontwikkelaar als kwaliteitsbewaker. Met gericht verkeersbeleid en een duurzame infrastructuur houden we Rotterdam bereikbaar. Door regels te handhaven zorgen we dat Rotterdammers veilig en aangenaam kunnen wonen. En met ons vastgoed huisvesten wij belangrijke publieke diensten en voorzieningen. Stadsontwikkeling geeft -samen met private en publieke partners- vorm aan de stad en houdt de stad in vorm.

Rotterdam is een stad met een uitgesproken karakter, energiek en nooit hetzelfde. Rotterdam en Rotterdammers gaan het experiment niet uit de weg. Zoeken het eerder op. Zoals de Nieuwe Maas een sterk symbool is voor de constante beweging. Een stad waar de Make It Happen-mentaliteit voelbaar en zichtbaar is. Met partijen die voor Rotterdam kiezen en hun eigen invulling geven aan de Rotterdamse mentaliteit en ‘can do’ spirit. Of u nu bewoner bent, bezoeker, student of ondernemer.

Meer informatie

  • Bent u een leverancier? U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 16:00 uur uw goederen afleveren op Wilhelminakade 695-B, 3072AP  Rotterdam.
  • Heeft u een vraag over gebiedsontwikkeling? Neem contact op met een gebiedsmanager.
  • Informatie voor ondernemers vindt u bij de Ondernemersbalie.

Kantoor Stadsontwikkeling

Locatie: Wilhelminakade 179, 3072AP Rotterdam
Postadres: Postbus 6575, 3002AN Rotterdam
Telefoon: 14 010
E-mail: stadsontwikkeling@rotterdam.nl