Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 2 min

Ondernemersbalie

Heeft u vragen over bedrijfshuisvesting, vergunningen, subsidies of wet- en regelgeving? Of heeft u behoefte aan persoonlijk advies, bemiddeling of praktische informatie? De medewerkers van de Ondernemersbalie helpen u hiermee graag verder.

U kunt bellen of mailen, maar u kunt ook langskomen voor een persoonlijk adviesgesprek.

Contact

Het team van de Ondernemersbalie is telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.

Ondernemersplein

De ondernemersbalie is gevestigd op het Ondernemersplein bij de Kamer van Koophandel (Blaak 40). Verschillende dienstverleners werken hier samen op één plek om ondernemers op weg te helpen. De Ondernemersbalie is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur. Kom gerust langs voor een persoonlijk gesprek.

Bedrijfsruimte

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte? U kunt zich aanmelden als ruimtezoekende voor een specifiek bedrijventerrein. Dat kan via een contactformulier voor de bedrijfsmakelaar van de gemeente. Wanneer er een kavel beschikbaar is, neemt de bedrijfsmakelaar contact met u op. Indien er geen kavel beschikbaar is, wordt u op de reservelijst geplaatst. Op dit moment zijn er helaas geen kavels beschikbaar op de Rotterdamse bedrijventerreinen. Mochten er weer kavels beschikbaar komen dan worden deze openbaar aangeboden op Ondernemen010.nl. Daar staan ook suggesties om zelf bedrijfsruimte te vinden. 

Vergunningen en subsidies

Als ondernemer krijgt u te maken met verschillende vergunningen. De medewerkers van de Ondernemersbalie kunnen u informeren over welke dat precies voor uw situatie zijn, hoe u deze aanvraagt en wat de kosten en voorwaarden zijn. Op Ondernemen010.nl vindt u een overzicht van subsidies voor ondernemers. De Ondernemersbalie informeert u uiteraard ook graag over de mogelijkheden.