Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 2 min

Ondernemersbalie

Heeft u vragen over bedrijfshuisvesting, vergunningen, subsidies of wet- en regelgeving? Of heeft u behoefte aan persoonlijk advies, bemiddeling of praktische informatie? De medewerkers van de Ondernemersbalie helpen u hiermee graag verder.

U kunt bellen of mailen, maar u kunt ook langskomen voor een persoonlijk adviesgesprek.

Contact

Het team van de Ondernemersbalie is telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.

Ondernemersplein

De ondernemersbalie is gevestigd op het Ondernemersplein bij de Kamer van Koophandel (Blaak 40). Verschillende dienstverleners werken hier samen op één plek om ondernemers op weg te helpen. De Ondernemersbalie is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur. Kom gerust langs voor een persoonlijk gesprek.

Bedrijfsruimte

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte?  Op Ondernemen010.nl. Link opent een externe pagina staan suggesties om zelf een geschikte bedrijfsruimte te vinden.

Bedrijfskavels

Wilt u zelf een bedrijfspand realiseren voor uw onderneming en zoekt u hiervoor een geschikte kavel? Op dit moment zijn er helaas geen kavels beschikbaar op de Rotterdamse bedrijventerreinen. Mochten er weer kavels beschikbaar komen dan worden deze openbaar aangeboden op Ondernemen010.nl. Link opent een externe pagina

Vergunningen en subsidies

Als ondernemer krijgt u te maken met verschillende vergunningen. De medewerkers van de Ondernemersbalie kunnen u informeren over welke dat precies voor uw situatie zijn, hoe u deze aanvraagt en wat de kosten en voorwaarden zijn. Op Ondernemen010.nl. Link opent een externe pagina vindt u een overzicht van subsidies voor ondernemers. De Ondernemersbalie informeert u uiteraard ook graag over de mogelijkheden.

Regelhulp Eigen onderneming starten

Regelhulp

Eigen onderneming starten? Beantwoord 3 korte vragen om te zien wat u in uw situatie bij de gemeente kunt regelen.

Start de regelhulp