Ondernemersbalie
Gepubliceerd op: 15-12-2016
Geprint op: 25-03-2019
https://www.rotterdam.nl/werken-leren/ondernemersbalie/
Spring naar het artikel
Foto: gemeente Rotterdam

Heeft u vragen over bedrijfshuisvesting, vergunningen, subsidies of wet- en regelgeving? Of heeft u behoefte aan persoonlijk advies, bemiddeling of praktische informatie? De medewerkers van de Ondernemersbalie helpen u hiermee graag verder.

U kunt bellen of mailen, maar u kunt ook langskomen voor een persoonlijk adviesgesprek.

Ondernemersplein

De ondernemersbalie is gevestigd op het Ondernemersplein bij de Kamer van Koophandel. Elf dienstverleners werken hier samen op één plek om ondernemers op weg te helpen.

Bedrijfsruimte

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte? U bespreekt met de medewerkers van de Ondernemersbalie wat u precies zoekt en vervolgens krijgt u van hen een overzicht van beschikbare bedrijfsruimten die via makelaars of woningcorporaties te huur of te koop staan. U kunt ook zelf zoeken bij de bedrijfsverzamelgebouwen. In de factsheet 'Op zoek naar een pand' vindt u nog een aantal suggesties om zelf bedrijfsruimte te vinden.

Vergunningen en subsidies

Als ondernemer krijgt u te maken met verschillende vergunningen. De medewerkers van de Ondernemersbalie kunnen u informeren over welke dat precies voor uw situatie zijn, hoe u deze aanvraagt en wat de kosten en voorwaarden zijn. In enkele gevallen zijn er ook subsidies beschikbaar, de Ondernemersbalie informeert u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie

Wij helpen u graag verder met uw vraag over ondernemen in Rotterdam. U kunt zonder afspraak langskomen tijdens de openingstijden. Een adviesgesprek is geheel kosteloos.

De Ondernemersbalie is onderdeel van het Ondernemersplein bij de Kamer van Koophandel.
Blaak 40, 3011 TA Rotterdam
Mail ondernemersbalie@rotterdam.nl
Telefoon 06 - 192 872 33
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur