Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 2 min

Sterker ondernemen

Hoe gaat het met uw bedrijf? Sluit uw aanbod nog aan op de behoeften van uw klanten? Weet u wie uw klanten zijn en hoe u ze kunt bereiken? De coaches van het Regionaal Bureau Zelfstandigen denken mee en helpen u graag verder.

Iedere 6 weken organiseert Regionaal Bureau Zelfstandigen het seminar Sterker Ondernemen. Samen met studenten van De Rotterdamse Zaak.

Tijdens deze bijeenkomst geven we u tips en tricks waarmee u uw onderneming kunt versterken. En we bieden u als ondernemer inzichten waarmee u de inkomsten uit uw bedrijf kunt verbeteren.

Wilt u een seminar bijwonen? Dat kan!

Meld u aan door het contactformulier in te vullen. Een van de coaches neemt contact met u op om te kijken wanneer u kunt deelnemen.

Na het seminar heeft u de mogelijkheid om een afspraak te maken met een coach om uw persoonlijke situatie verder te bespreken.

Andere opties na het seminar:

  • Opleiding
    Wilt u zich als ondernemer verder ontwikkelen, zodat u daardoor meer inkomen kunt verdienen uit uw bedrijf? Dan helpen we u met het vinden van een passende opleiding en hoe u de opleidingskosten vergoed kunt krijgen.
  • Coaching 
    Een kosteloos en individueel coaching traject van een professioneel begeleidingsbureau. Zij kunnen u helpen met een doorstartplan of andere ontwikkelingen.
  • Begeleiding naar loondienst of parttime baan
    Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om weer in loondienst te werken of misschien naast uw bedrijf parttime in loondienst? Vraag dan een adviesgesprek aan met een loopbaanadviseur. Samen met de adviseur bekijkt u de opties.
  • U kunt zelf verder

Wie zijn de coaches?