Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 1 min

Lerarenbeurs

De gemeente Rotterdam investeert in de Rotterdamse leraren. De gemeente doet dat door het aanbieden van een aantal voordelen. Dit als blijk van waardering voor de inzet en om werken in het Rotterdamse onderwijs nóg aantrekkelijker te maken.

De voordelen voor Rotterdamse leraren:

Dit zijn leuke en nuttige extra’s voor onderwijsprofessionals in Rotterdam die een directe bijdrage leveren aan het leerproces van peuters, leerlingen of studenten. Deze extra's zijn een blijk van waardering.

Rotterdam koestert de tomeloze inzet en bijdrage van deze groep mensen die dagelijks aan de toekomst van jonge Rotterdammers werken. In deze stad maken de onderwijsprofessionals het verschil. Met succes, want dankzij hen halen leerlingen betere onderwijsresultaten, hogere diploma's en vallen zij minder vaak uit. Een knappe prestatie in een stad waar de opdracht voor het onderwijs groot is.

Met de extra maatregelen  willen de gemeente en de (onderwijs)bestuurders de aantrekkelijkheid van Rotterdam als vernieuwende onderwijsstad bevorderen, nu en in de toekomst.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onderwijs010.nl. Link opent een externe pagina.