WerkgeversServicepunt Rijnmond
Gepubliceerd op: 23-03-2017
Geprint op: 15-05-2021
https://www.rotterdam.nl/werken-leren/werkgeversservicepunt-rijnmond/
Ga naar de hoofdinhoud

Al jaren is het WerkgeversServicepunt Rijnmond (WSP Rijnmond) een betrouwbare partner voor de werving en selectie van personeel en het aanspreekpunt voor vragen en werkgeversacquisitie voor vacatures en werkopdrachten. Het WSP Rijnmond heeft grondige kennis van de arbeidsmarkt en ondersteunt u kosteloos als u bijvoorbeeld aan de slag wilt met maatschappelijk verantwoord ondernemen of bij de invulling van uw social return-opgave. Door deze manier van werken brengt het WSP Rijnmond gemotiveerd personeel en bedrijven bij elkaar en helpt het servicepunt mensen aan het werk. Mensen met een uitkering, jongeren of mensen die, om welke reden dan ook, een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Ook biedt het WSP Rijnmond werk binnen een (semi) beschutte werkomgeving.

Bekijk de website van het WSP Rijnmond voor meer informatie.

Intermediairs

Het WSP Rijnmond is op zoek naar betrouwbare partners die ook toekomst zien in Rotterdammers. Intermediairs die willen helpen om Rotterdammers met een uitkering te begeleiden naar werk. Samen met u brengt het WSP Rijnmond werk en werkzoekenden bij elkaar. Voor deze samenwerking wordt er een variabele vergoeding gehanteerd, afhankelijk van de duur van de uitstroom en het aantal kandidaten.

Bent u intermediair en wilt u samen met het WSP Rijnmond kansen bieden aan werkzoekenden? Kijk dan op wsprijnmond.nl/intermediairs wat er nodig is om aan de slag te kunnen gaan. U vindt hier alle informatie en voorwaarden over de samenwerking met intermediairs en het WSP Rijnmond.

Meer informatie

Gemeente Rotterdam vindt het belangrijk u juiste, volledige en actuele informatie te bieden. Omdat we dit niet altijd kunnen garanderen, kunt u geen rechten aan deze informatie ontlenen. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op.