WerkgeversServicepunt Rijnmond
Gepubliceerd op: 23-03-2017
Geprint op: 08-02-2019
https://www.rotterdam.nl/werken-leren/werkgeversservicepunt-rijnmond/
Spring naar het artikel
Foto: gemeente Rotterdam

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. U als werkgever beweegt hierin mee door in te spelen op nieuwe wetten, regels, verplichtingen en subsidiemogelijkheden.

Al jaren is het WerkgeversServicepunt Rijnmond (WSPR) een betrouwbare partner voor de werving en selectie van personeel en het aanspreekpunt voor vragen en werkgeversacquisitie voor vacatures en werkopdrachten. Het WSPR heeft grondige kennis van de arbeidsmarkt en ondersteunt u kosteloos als u bijvoorbeeld aan de slag wilt met maatschappelijk verantwoord ondernemen of bij de invulling van uw Social Return-verplichting. Door deze manier van werken brengt het WSPR gemotiveerd personeel en bedrijven bij elkaar en helpt het Servicepunt mensen aan het werk. Mensen met een uitkering, jongeren of mensen die, om welke reden dan ook, een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Ook biedt het WSPR werk binnen een (semi) beschutte werkomgeving.

Bekijk de website van het WSPR voor meer informatie.

Intermediairs

Het WSPR is op zoek naar betrouwbare partners die ook toekomst zien in Rotterdammers. Intermediairs die willen helpen om Rotterdammers met een uitkering te begeleiden naar werk. Samen met u brengt het WSPR werk en werkzoekenden bij elkaar. Voor deze samenwerking wordt er een variabele vergoeding gehanteerd, afhankelijk van de duur van de uitstroom en het aantal kandidaten.

Bent u intermediair en wilt u samen met het WerkgeversServicepunt Rijnmond kansen bieden aan werkzoekenden? Kijk dan snel op wsprijnmond.nl/intermediairs wat er nodig is om aan de slag te kunnen gaan. U vindt hier alle informatie en voorwaarden over de samenwerking met intermediairs en het WSPR.