Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 2 min

Kosboulevard

Aan de Kosboulevard in Nesselande ligt een klein gebied waarvoor de gemeente naar een geschikte invulling zoekt. Het gaat om het gebied naast het evenemententerrein waar nu een tijdelijk schoolgebouw staat.

Ooit is bedacht dat op deze plek een overdekte recreatievoorziening zou komen, zo staat het ook in het bestemmingsplan op Ruimtelijkeplannen.nl (Zevenkamp en Nesselande 2014). Maar er kan zo veel meer.

Resultaten van bijeenkomst en poll 'Denkt u met ons mee?'

Tot 14 september 2022 kon de poll op Mijn.Rotterdam.nl worden ingevuld en de postkaart ingeleverd. We hebben alle wensen en ideeën verzameld. We zien een voorkeur voor school, recreatie, sport en activiteiten voor in de avond en het weekend. Benieuwd naar alle ideeën? Ga dan naar het project Kosboulevard op Mijn Rotterdam. Daar ziet u ook gelijk de uitslag van de poll.

Hoe nu verder?

In februari 2023 komen we bij u terug met een tussenstand. Maar wat doen we in de tussentijd?

We onderzoeken welke ideeën er op deze locatie mogelijk zijn. Het combineren van ideeën wordt ook onderzocht. Kunnen we onderwijs met spelen verbinden of juist sport met cultuur? In het onderzoek houden we rekening met de bestaande voorzieningen in de wijk. Dit kost tijd. Tot begin 2023 hebben we nodig om verschillende varianten te maken van invullingen van de locatie. Daarna kijken we naar de financiële haalbaarheid van de varianten. Welke ideeën zijn écht haalbaar?

Meer informatie

Blijf op de hoogte via deze pagina en via Mijn.Rotterdam.nl.

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur dan een e-mail naar nesselandeSO@rotterdam.nl.