Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 1 min

Katendrecht Wilhelminapier

Katendrecht-Wilhelminapier is een wijk in het gebied Feijenoord. Het is een van de hipste wijken van Rotterdam. Begin deze eeuw is begonnen met een enorme gebiedsontwikkeling die een positieve ontwikkeling had op de wijk.

Uw wijk heeft een wijkraad. Via de wijkraad kunnen bewoners, organisaties en ondernemers bij de gemeente aandacht vragen voor dingen die zij belangrijk vinden in de wijk. Wat de wijkraad allemaal kan doen leest u op de pagina Wijkraden. Kijk voor informatie over de wijkraadsleden op Wijkraad.Rotterdam.nl. Link opent een externe pagina.

Een leuk idee? Vraag subsidie aan

Als u een leuk idee voor de buurt heeft, kunt u hiervoor subsidie aanvragen. Dit doet u door een bewonersinitiatief in te dienen.

Een bewonersinitiatief gaat altijd om een plan van, voor en door bewoners, verenigingen, ondernemers of stichtingen. Het kan van alles zijn, zolang de wijk er maar leuker, mooier of beter van wordt. U dient uw plan in via Mijn.Rotterdam.nl. Link opent een externe pagina.

Heeft u hulp nodig? De Wijknetwerker van de gemeente staat voor u klaar om u te helpen. Of loop binnen bij de Wijkhub. Kijk voor meer informatie op Mijn Rotterdam. Link opent een externe pagina.

Meer informatie

Wilt u iets melden of heeft u een vraag aan de gemeente? U kunt ons altijd bereiken: