Invulling Kosboulevard
Gepubliceerd op: 29-08-2022
Geprint op: 04-10-2022
https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/kosboulevard/
Ga naar de hoofdinhoud

Aan de Kosboulevard in Nesselande ligt een klein gebied waarvoor de gemeente naar een geschikte invulling zoekt. Het gaat om het gebied naast het evenemententerrein waar nu een tijdelijk schoolgebouw staat.

Ooit is bedacht dat op deze plek een overdekte recreatievoorziening zou komen, zo staat het ook in het bestemmingsplan op Ruimtelijkeplannen.nl (Zevenkamp en Nesselande 2014). Maar er kan zo veel meer.

Luchtfoto met een wit kader om de plek waar het over gaat.

Samen met de inwoners van Nesselande en Zevenkamp willen wij onderzoeken wat de  geschikte invulling van deze locatie kan zijn. Is het bijvoorbeeld een plek voor onderwijs, ontspannen of sporten? Een combinatie hiervan of toch een overdekte recreatievoorziening? De gemeente is benieuwd naar uw wensen en ideeën.

Denkt u met ons mee?

In september 2022 was er een bijeenkomst waarop u uw wensen aan ons kon doorgeven en verzamelden we uw wensen ook via mijn.rotterdam.nl. Half oktober van dit jaar delen we op deze pagina wat we allemaal hebben opgehaald. Vervolgens onderzoeken wij verschillende varianten en bekijken hoe haalbaar ze zijn. Eind februari 2023 komen wij bij u terug met een tussenstand.  

Meer informatie

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur dan een e-mail naar nesselandeSO@rotterdam.nl.