Sporten
Gepubliceerd op: 15-12-2016
Geprint op: 25-04-2019
https://www.rotterdam.nl/vrije-tijd/sporten/
Spring naar het artikel
Foto: Gemeente Rotterdam

In Rotterdam zijn veel mogelijkheden om te sporten. Voor jongeren én voor volwassenen. Kijk op rotterdamsport.nl en ontdek alles over sporten, events, verenigingen, bewegen, zwembaden en sportclubs in Rotterdam.

Op zoek naar een bepaalde sport of wilt u zich juist wat breder oriënteren? Kijk op het sportaanbod en ontdek wat Rotterdam te bieden heeft.

Zwembaden

Bent u op zoek naar een zwembad in Rotterdam en omstreken kijk dan op Rotterdam Zwemt. Hier staan alle zwembaden op een rijtje incl. openingstijden, faciliteiten, tarieven, nieuws en eventuele wachtlijsten voor zwemlessen.

Zaalverhuur

Sport- en gymzalen of een recreatiezaal in een Lokaal Cultuur Centrum zijn per keer te huur of voor langere tijd bij Sport & Cultuur. Dit kan alleen voor sportzalen in Centrum, Charlois, Delfshaven, Noord en Kralingen-Crooswijk. Reserveren kan bij Verhuurloket Sportbedrijf Rotterdam.

Aangepaste sporten

Eén op tien Nederlanders heeft een beperking, variërend van visuele of auditieve beperkingen tot aan chronische ziekten en verstandelijke beperkingen. In Rotterdam zijn dit zo’n 60.000 mensen. Sport in Rotterdam is er voor iedereen en op elk niveau, dus ook voor deze doelgroep. Veel sporten kunnen, met eventueel aanpassingen, namelijk beoefend worden. Via sportaanbod kun je ook het aanbod van aangepast sporten vinden.

Wat is er te doen?

Kijk in de Rotterdamse Sportagenda voor de grote en kleine sportevenementen en doe ook mee!

Meer informatie

Rotterdamsport.nl kwam tot stand onder de regie van gemeente Rotterdam samen met de stichtingen Rotterdam Topsport en Rotterdam Sportsupport.