Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 2 min

Mijn Rotterdam

Mijn Rotterdam is de naam van de website waar u kunt meedenken en meebeslissen. Dat kan over plannen en projecten van de gemeente die van invloed zijn op uw wijk.

Kijk op de website Mijn Rotterdam. Link opent een externe pagina of de gemeente plannen heeft in uw wijk en laat uw stem horen.

Soms kunt u bij een project een vragenlijst of een poll invullen, of een korte reactie geven op een vraag. Ook kunt u zien wanneer u kunt reageren op de plannen en of er een informatieavond is.

De wijkraden kunnen via Mijn Rotterdam bewoners in de wijk vragen wat er leeft. Bijvoorbeeld als het gaat om het Wijkakkoord.

Bewonersinitiatieven

Mijn Rotterdam is ook de website voor de bewonersinitiatieven. Heeft u een goed plan voor uw wijk? Zoals een lampionnenoptocht in de buurt, het opknappen van een sportveld of een spelletjesmiddag voor jong en oud? Dan kunt u een bewonersinitiatief indienen en subsidie aanvragen. Ook kunt u op Mijn Rotterdam bekijken welke initiatieven er al zijn in uw buurt.

Wijk aan Zet

Mijn Rotterdam is onderdeel van Wijk aan Zet. Met Wijk aan Zet krijgen Rotterdammers meer invloed op wat er gebeurt in hun wijk. Er zijn 39 gekozen wijkraden. Bewoners en de partners in de wijk denken mee en beslissen mee over wat hun wijk nodig heeft.

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen zien