Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 2 min

De Rotterdamse Zaak

In De Rotterdamse Zaak werken de Hogeschool Rotterdam, oud-ondernemers van Stichting Ondernemersklankbord en de gemeente Rotterdam samen. Studenten en oud-ondernemers bieden hulp en advies aan ondernemers en zzp'ers. De Rotterdamse Zaak is er voor ondernemers die geen geld (meer) hebben voor een adviesbureau of een boekhouder.

Waarvoor kunt u bij De Rotterdamse Zaak terecht?

Bij De Rotterdamse Zaak kijken we samen met u waar de kansen van uw onderneming liggen. We gaan met u in gesprek en luisteren naar uw verhaal. We kijken mee, adviseren, begeleiden en bieden praktische ondersteuning.

We kunnen u begeleiden voor maximaal 3 maanden. U krijgt advies of stukken waarmee u een volgende stap kunt zetten met uw bedrijf. Wel verwachten we dat u gemotiveerd bent om met ons de zaken op te pakken.

We kunnen u helpen en adviseren bij:

  • financiële zaken
  • fiscale zaken
  • commerciële zaken.

Hoe gaat het verder na een afspraak?

Binnen 5 werkdagen neemt de Rotterdamse Zaak contact met u op.
Uw eerste afspraak is bij de Kamer van Koophandel. 
Bij uw eerste afspraak is een student van Hogeschool Rotterdam en een coach van Stichting Ondernemersklankbord aanwezig.
Het tweede gesprek is bij de Hogeschool Rotterdam, Kralingse Zoom 91.

Contact

Heeft u vragen over De Rotterdamse Zaak - ondernemen in de toekomst? Stuur dan een e-mail naar info@derotterdamsezaak.nl. Link opent een externe pagina .
De Rotterdamse Zaak is bereikbaar op maandag tot en met donderdag, tussen half 10 in de ochtend en 4 uur in de middag. Vrijdag zijn we gesloten.