Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 2 min

Alliantie Hand in Hand

De Alliantie Hand in Hand zet zich in voor het verbeteren van de Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk (Boulevard Zuid). Sinds 2019 wordt er hard gewerkt aan een sterk winkelgebied en een fijne omgeving om in te wonen en te verblijven.

Binnen het programma van de alliantie is er veel aandacht voor het aanpakken van criminaliteit, het inrichten van woon- en werklocaties, de openbare ruimte en de winkelstraat.

Twee mannen begroeten elkaar.
Meerdere partijen zetten zich in voor een sterk gebied.

Samenwerken

De Alliantie Hand in Hand is een samenwerking tussen de gemeente Rotterdam, Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ), Politie, Openbaar Ministerie (OM), Justitie, BIZ-ondernemers, BIZ-pandeigenaren, bewoners en bezoekers.

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen zien

Nieuws

Subsidie gevelverbetering

Bent u eigenaar van een winkelpand of ondernemers in een winkelpand aan de Boulevard-Zuid? Dan is er een subsidieregeling voor het opknappen van uw winkelgevel. Let op! Deze subsidieregeling loopt tot 30 juni 2023.

Het is mogelijk om subsidie aan te vragen voor de volgende adressen:

  • Beijerlandselaan 65 tot en met 123
  • Beijerlandselaan 112 tot en met 204
  • Groene Hilledijk 214 tot en met 256
  • Groene Hilledijk 179 tot en met 215
  • Groene Hilledijk 145 tot en met 177
  • Groene Hilledijk 164 tot en met 210.

 

Meepraten

Wilt u ook eens meepraten over de ontwikkelingen van de Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk?  Loop dan eens binnen bij het kantoor aan de Beijerlandselaan 167A, 3071 EH te Rotterdam.

Blijf ook op de hoogte via de volgende socialmediakanalen:

Adriaen Nimantsstraat
Er wordt verbouwd aan de Adriaen Nimantsstraat.
Het Riederplein
Het Riederplein

Meer informatie

Bezoek de website www.hand-in-hand.nu voor meer informatie over de Alliantie Hand in Hand, de geschiedenis, het programma of blijf op de hoogte van lokale nieuwsberichten.

Heeft u vragen of opmerkingen over de ontwikkelingen van de Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar:
info@hand-in-hand.nu.