Spring naar het artikel

Rotterdam Tourist Information is verantwoordelijk voor de informatievoorziening aan bezoekers én bewoners van Rotterdam.

Bezoek voor informatie over het vrijetijdaanbod Rotterdam Tourist Information Coolsingel, Rotterdam Tourist Information CS of natuurlijk de website rotterdam.info.

Rotterdam Tourist Information Coolsingel  

Rotterdam Tourist Information Coolsingel is het centrale informatiepunt van Rotterdam. De medewerkers aan de balie staan u uiteraard graag persoonlijk te woord. De winkel heeft ook een uitgebreid aanbod aan Rotterdam- en Holland-souvenirs, cadeaubonnen, Last Minute Tickets en meer! U kunt er natuurlijk ook de Rotterdam Welcome Card aanschaffen.
Coolsingel 114. Dagelijks geopend van 9.30 tot 18.00 uur.

Rotterdam Tourist Information CS

In de hal van Rotterdam Centraal Station vindt u Rotterdam Tourist Information CS. Aan deze balie helpen de medewerkers u graag verder op weg in de stad. U kunt er terecht voor een City Map of een Welcome Card. En natuurlijk voor een heleboel informatie over het vrijetijdsaanbod in de stad. U kunt hier ook terecht voor cadeaubonnen.
Stationsplein 20. Dagelijks geopend van 9.00 tot 17.30 uur.

Meer weten over Rotterdam?

Wilt u voor uw bezoek aan Rotterdam meer weten over de stad? Kijk dan op rotterdam.info. Hier vindt u een overzicht van alles wat er in Rotterdam te zien, te doen en te beleven is. Op de website vindt u informatie over nieuwe architectuur, festivals en evenementen, attracties en gedurfde kunst en cultuur. Maar ook de leukste uitgaanstips, restaurants, hotels en winkels in Rotterdam.

Meer informatie

Rotterdam Tourist Information
Adres: Coolsingel 114
Dagelijks geopend van 9.30 tot 18.0 uur
Telefoon +31 10 790 01 85
website: www.rotterdam.info