Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 2 min

Tourist Information

Bij Rotterdam Tourist Information vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw bezoek aan Rotterdam te plannen. Inclusief brochures over Rotterdam, de Rotterdam-app en praktische informatie.

Bezoek voor informatie over het vrijetijdsaanbod Rotterdam Tourist Information Coolsingel, Rotterdam Tourist Information CS of natuurlijk de website rotterdam.info. Link opent een externe pagina.

Rotterdam is uitstekend bereikbaar met trein, bus,  boot en vliegtuig. Vervoer in de stad is ook goed geregeld met uitgebreid netwerk van bussen, trams en metro’s.

Rotterdam Tourist Information Coolsingel  

Rotterdam Tourist Information Coolsingel is het centrale informatiepunt van Rotterdam. De medewerkers aan de balie staan u graag persoonlijk te woord. Laat uzelf verrassen in de gratis te bezoeken Rotterdam Discovery, met diverse films en een maquette met de nieuwste bouwprojecten. De winkel heeft ook een uitgebreid aanbod aan Rotterdam- en Hollandsouvenirs, cadeaubonnen en meer! U kunt er natuurlijk ook de Rotterdam Welcome Card aanschaffen.

Adres: Coolsingel 114. Dagelijks geopend van 9.30 tot 18.00 uur.

Rotterdam Tourist Information Centraal station en  Hoek van Holland

In de hal van Rotterdam Centraal Station vindt u Rotterdam Tourist Information CS.

Aan deze balie helpen de medewerkers u graag verder op weg in de stad. Ook in Hoek van Holland staan wij voor klaar bij Rotterdam Tourist Information Hoek van Holland . Begin hier met het ontdekken van de vele facetten van deze Rotterdamse badplaats.

U kunt er op beide locaties terecht voor een City Map, een Welcome Card of cadeaubonnen en Rotterdamse (beach) souvenirs en producten. En natuurlijk voor een heleboel informatie over het vrijetijdsaanbod in de stad, strand en omstreken.

Adressen:

  • Rotterdam Tourist Information CS
    Stationsplein 20, Rotterdam. Elke dag geopend van 9.00 tot 18.00 uur
  • Rotterdam Tourist Information Hoek van Holland
    Stationsweg 11. Hoek van Holland, Rotterdam. Elke dag geopend van 9.30 tot 17.00 uur.