Aanmelden parkeren bezoek
Gepubliceerd op: 31-01-2017
Geprint op: 26-06-2019
https://www.rotterdam.nl/loket/aanmelden-parkeren-bezoek/
Spring naar het artikel

Heeft u een bezoekersparkeervergunning? Hiermee laat u bezoekers parkeren tegen een lager tarief.

Meld uw bezoeker aan via de knop Aanmelden Rotterdam Bezoekers Parkeren. Voor deze actie heeft u uw contractnummer en pincode nodig. Daarnaast moet u weten welke parkeerzone u kunt gebruiken.

Bezoek aanmelden kan ook:

U mag voor maximaal 500 uur per kalenderjaar uw bezoek aanmelden. U doet dit in eenheden van 10 minuten. U kunt geen extra uren bijkopen. Gebruikte eenheden en betalingsoverzicht bekijkt u via uw persoonlijke pagina.

Uw bezoekers zijn meteen na het doorgeven aangemeld of afgemeld.

Voor bewoners van Rotterdam die een bezoekersparkeervergunning hebben. Meer informatie over de bezoekersparkeervergunning vindt u in het Uitvoeringsbesluit parkeren (pdf) en de voorschriften.

Internet werkt niet

Blijft u een foutmelding krijgen, sluit internet af en open het opnieuw. Werkt dit niet, bel dan naar 14 010 of maak gebruik van de app om uw bezoek aan te melden.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op.

Bij het aanmelden van uw bezoek wordt vaak gevraagd om een zone te kiezen. Het is van belang dat u de juiste zone kiest, omdat de tijden waarop betaald moet worden per zone kunnen afwijken. Kiest u niet de juiste zone kan het zijn dat u te veel betaald of te weinig waardoor u het risico loopt op een naheffing.

Het juiste zonenummer kunt u vinden op de blauwe borden met witte P op straat of op de kaart.

Via het online klachtenformulier kunt u een klacht indienen.