Aanmelden parkeren bezoek
Gepubliceerd op: 31-01-2017
Geprint op: 13-11-2019
https://www.rotterdam.nl/loket/aanmelden-parkeren-bezoek/
Spring naar het artikel

Met een bezoekersparkeervergunning laat u bezoekers parkeren met korting.

Meld uw bezoeker aan via de knop Aanmelden Rotterdam Bezoekers Parkeren. Voor deze actie heeft u uw contractnummer en pincode nodig. Daarnaast moet u weten welke parkeerzone u kunt gebruiken.

Bezoek aanmelden kan ook:

De bezoekersparkeervergunning zelf is gratis. U kunt uw bezoek voor maximaal 500 uur (3000 eenheden) per kalenderjaar aanmelden. Als alle eenheden zijn verbruikt, is het niet mogelijk om eenheden bij te kopen.

In 2019 betaalt u € 0,10 per gebruikte eenheid van tien minuten. De gemaakte kosten worden om de drie maanden automatisch afgeschreven van het rekeningnummer van de vergunninghouder.

Via uw persoonlijke pagina bekijkt u uw gebruikte eenheden en betalingsoverzicht.

Uw bezoekers zijn meteen na het doorgeven aangemeld of afgemeld.

Voor bewoners van Rotterdam die een bezoekersparkeervergunning hebben.

Meer informatie over de bezoekersparkeervergunning vindt u in het Uitvoeringsbesluit parkeren (pdf) en de voorschriften.

Internet werkt niet

Blijft u een foutmelding krijgen, sluit internet af en open het opnieuw. Werkt dit niet, bel dan naar 14 010 of maak gebruik van de app om uw bezoek aan te melden.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op.

Bij het aanmelden van uw bezoek wordt vaak gevraagd om een zone te kiezen. Het is van belang dat u de juiste zone kiest, omdat de tijden waarop betaald moet worden per zone kunnen afwijken. Kiest u niet de juiste zone kan het zijn dat u te veel betaald of te weinig waardoor u het risico loopt op een naheffing.

Het juiste zonenummer kunt u vinden op de blauwe borden met witte P op straat of op de kaart.

Via het online klachtenformulier kunt u een klacht indienen.