Herinrichting Reyeroord Noord
Gepubliceerd op: 14-03-2022
Geprint op: 30-09-2022
https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/reyeroord-noord/
Ga naar de hoofdinhoud

De gemeente vervangt in 2023 het riool in Reyeroord Noord. Tegelijkertijd legt Vattenfal het warmtenet aan. Dat betekent dat de straten opengemaakt worden om het bestaande riool te vervangen.

Als de straat toch al open ligt, dan richt de gemeente de straat het liefst in naar wens van de bewoners. Tot 8 mei konden bewoners hun wensen voor de buitenruimte doorgeven op een interactieve kaart. De interactieve kaart is nu gesloten. Alle wensen worden bekeken en binnenkort ziet u op de interactieve kaart welke wel of niet in het ontwerp meegenomen kan worden. Aan het einde van 2022 ziet u het ontwerp.

In deze straten gaat de gemeente aan de slag:

  • Wateroord
  • Kreileroord
  • Veenoord
  • Schuilingsoord.

Kwartiermaken

Voor het project Reyeroord Noord is de aanpak nèt even anders: bewoners worden al betrokken voordat het ontwerp voor uw buurt er is. Dit is 'kwartiermaken'. Als de gemeente aan de slag gaat met het ontwerp, dan kunnen deze wensen gelijk mee.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over het project Reyeroord Noord? Neem dan contact op met omgevingsmanager Bartjan de Haas. Dit kan door een e-mail te sturen naar reyeroord@rotterdam.nl of te bellen naar 06 - 384 874 31.