Rotterdam Inclusief
Gepubliceerd op: 23-10-2020
Geprint op: 07-10-2022
https://www.rotterdam.nl/werken-leren/rotterdam-inclusief/
Ga naar de hoofdinhoud
Speel video af

Vakmanschap, lol in je werk hebben, mooi werk afleveren. Alles begint met talent. Wij geloven dat iedereen talent heeft én dat er vraag is naar dat talent. Daarom investeren we in de begeleiding en talentontwikkeling van onze mensen.

Bent u een organisatie of ondernemer die daar net zo over denkt? Die uitgaat van wat iemand kan en vindt dat kansen geven erbij hoort? Laten we dan kijken wat we voor u kunnen betekenen, naar welke talenten u op zoek bent of met welk werk we u kunnen ontzorgen. 

Hier staan we voor

Wij zijn er voor Rotterdammers die een steuntje in de rug nodig hebben om te gaan of te blijven werken. Door leren en ontwikkelen te stimuleren, zorgen we er samen met onze opdrachtgevers voor dat iedereen duurzaam kan meedoen en kan bijdragen naar vermogen. Dat doen we in een beschutte werkomgeving op onze eigen werklocaties, maar nog veel vaker gedetacheerd bij onze opdrachtgevers. Investeren in je eigen ontwikkeling betekent werkplezier, trots en groei. Dat is goed voor onze mensen, onze opdrachtgevers en de stad. 

Rotterdam Inclusief verbindt de arbeidsmarkt van Rotterdam met onbekend talent. En daarmee helpen we de ambities van iedereen waarmaken. Inclusief dat wederzijdse, goede gevoel.

Rotterdam Inclusief is een arbeid- en mensontwikkelbedrijf waar we zo veel mogelijk Rotterdammers toegang geven tot werk. Wij hebben een breed aanbod van mensen die op verschillende handelingen kunnen excelleren. Dit doen zij met de inzet van verschillende leerlijnen: helpen, maken, aanpakken, vervoeren en verkopen. Wij bieden maatwerk. Daarom willen we graag weten waar u behoefte aan heeft. Wat u wilt uit- of inbesteden?

Hier zijn we van

Onze talenten zijn actief op vele terreinen. Op het gebied assemblage van elektrische apparaten, confectie, maar ook bij het in-, om- en verpakken. Daarnaast hebben we een eigen kwekerij, een state of the art repro waar we ook kunnen scannen, een groot magazijn voor opslag en hebben we een post- en transportbedrijf voor u klaar staan. 

Vervolgens kijken hoe we dat met de talenten van onze mensen en de juiste begeleiding, kunnen invullen. Zo werken we aan werk dat voor iedereen iets oplevert.

Shivam drukt de mooiste dingen. Bianca laat planten boven zichzelf uitgroeien. Romano verpakt op zijn eigen tempo. Hasna smeert de lekkerste broodjes.

Benieuwd wat Rotterdam Inclusief voor u als opdrachtgever kan betekenen?

Neem contact op met één van onze accountmanagers.
Bent u geen opdrachtgever maar heeft u wel vragen over Rotterdam Inclusief en/of de gemeente Rotterdam?
Neem contact op met 14 010.

Tristan Karsbergen

Tristan Karsbergen
tt.karsbergen@rotterdam.nl

John Huizer
Edwin Koutstaal

Edwin Koutstaal
esj.koutstaal@rotterdam.nl

Locaties

  • Bovendijk, Bovendijk 100, 3045 PC Rotterdam
  • Zuidlaardermeer, Zuidlaardermeer 10, 3068 KL Rotterdam
  • Colosseumweg, Colosseumweg 450, 3075 JZ Rotterdam
  • Slinge, Zuiderparkweg 300, 3086 SE Rotterdam

Meer informatie

Wilt u werken voor Rotterdam en de Rotterdammers? Kijk dan op de website werkenvoorrotterdam.nl.