Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 2 min

Rotterdam Inclusief

Ongekend talent. Daar zijn we van bij Rotterdam Inclusief. Alle mensen die bij ons werken hebben talent. We zijn ervan overtuigd dat er behoefte aan is. Daarom helpen we mensen met een arbeidsbeperking om hun talenten in te zetten. En om zichzelf te ontwikkelen.

Samen met onze opdrachtgevers zorgen we voor passend werk. Zodat onze 2.500 medewerkers elke dag weer iets leren. En dat zij trots zijn op wat ze doen en kunnen bijdragen. Op die manier komen onze mensen, opdrachtgevers en de stad vooruit.

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen zien
'Ik vind heel veel dingen leuk om te doen. Als ik maar bezig blijf. En maar iets kan maken. Het is fijn om met mijn handen te werken.'
Herbert, medewerker Rotterdam Inclusief

Een deel van de medewerkers werkt op onze eigen locaties in Rotterdam. En een deel werkt bij opdrachtgevers. Het werk dat wij en onze opdrachtgevers bieden is verschillend. Zoals inpakwerk, printklussen, kleding productie en vervoer. Rotterdam Inclusief heeft een eigen kwekerij, een repro, een groot opslagmagazijn en een transportbedrijf.

'Het werk geeft me zekerheid en ik kan mijn zoontje nu het goede voorbeeld geven.'
Alexandra, medewerker Rotterdam Inclusief

Voor professionals

Onze medewerkers zijn IN ontwikkeling en altijd IN voor een mooie klus. Bent u IN voor een mooie samenwerking?

Vindt u, net als wij, dat commerciële en maatschappelijke doelen heel goed samen gaan? Kijkt u naar wat iemand kan en vindt u dat kansen geven erbij hoort? Laten we dan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. U kunt contact opnemen met één van onze accountmanagers:

Voorbeelden zien van het maatwerk voor u en onze medewerkers? Volg ons dan op LinkedIn. Link opent een externe pagina!