Over deze site
Gepubliceerd op: 15-12-2016
Geprint op: 18-07-2019
https://www.rotterdam.nl/bestuur-organisatie/proclaimer/
Spring naar het artikel
Foto: gemeente Rotterdam

Rotterdam.nl is de toegangspoort tot gemeentelijke informatie van Rotterdam. Van de gemeentelijke informatie mag u het volgende verwachten:

  • de informatie is correct en actueel
  • teksten en beeldmateriaal zijn nooit kwetsend, stuitend of discriminerend van aard
  • teksten zijn begrijpelijk

Fouten of onvolledige informatie

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Laat het ons dan weten, wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site daarmee te verbeteren. U kunt met de feedback-tab aan de rechterzijde van alle pagina's uw reactie achterlaten. U krijgt op die feedback geen reactie van de gemeente terug omdat wij uw gegevens niet kunnen achterhalen. Wilt u wel een reactie op uw vraag, klacht of melding, dan kunt u deze doorgeven via het digitale formulier voor klachten, meldingen, ideeën en complimenten.

Privacy en cookies

Hoe de gemeente met uw gegevens omgaat, kunt u lezen op de pagina over privacy. Gemeente Rotterdam maakt gebruikt van cookies om haar website te analyseren en te verbeteren. Uit bezoek aan rotterdam.nl verkregen informatie wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekstatistieken.

Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Gemeente Rotterdam behoudt zich het auteursrecht voor van gemeentelijke informatie op rotterdam.nl, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruik maken, stuur dan dit formulier in.

Toegankelijkheid

Gemeente Rotterdam vindt een goede digitale dienstverlening belangrijk. Daarom willen we onze website voor iedereen toegankelijk maken. Er wordt doorlopend aan de site gewerkt om de toegankelijkheid verder te verbeteren. Lees daarover meer op de pagina toegankelijkheid.

Archief

Bent u op zoek naar publicaties van een bepaalde dag? Dan kunt u terecht in het archief van de website. Daar kunt u op elke gewenste dag de website opvragen (vanaf 10 november 2014).