Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 32 min

Verkeersmenu010

Is uw school al bezig met verkeerseducatie? Gemeente Rotterdam biedt met Verkeersmenu010 gratis, interactieve en speelse verkeerslessen en voorlichting aan. Voor groep 1 tot en met groep 8 zijn er verschillende lessen beschikbaar. Onze schoolaccountmanagers stemmen samen met u af welke verkeerslessen het best passen bij uw school.

Veilig in het verkeer

Door deel te nemen aan verschillende lessen doen kinderen ervaring op. Dat is nodig om te leren welke gevaren er zijn en om daar zelf inzicht in te krijgen. Het lespakket dat de gemeente aanbiedt heet Verkeersmenu010. Onze schoolaccountmanagers adviseren u welke modules uit het menu het best passen bij u school en ontzorgen u bij de aanvraag.  

Neem contact op via Verkeersmenu010@rotterdam.nl. Link opent een externe pagina.

 U kunt ook zelf de aanvraag te doen via de link hieronder. De gemeente kan niet garanderen dat de aangevraagde modules ook daadwerkelijk gevolgd kunnen worden vanwege beperkte capaciteit. Mochten de modules van uw keuze niet meer beschikbaar zijn, dan nemen de schoolaccountmanagers contact met u op over de alternatieve opties. 

Voor alle groepen

Groep 1 en 2

Groep 3

Groep 4

Groep 5

Groep 6

Groep 7

Groep 8

Ouders

Meer informatie

Heeft u een vraag over deze verkeersmodules? Neem dan contact op met onze schoolaccountmanagers via verkeersmenu010@rotterdam.nl. Link opent een externe pagina

Modules Verkeersmenu010 aanvragen

Verkeersmenu010 op YouTube:

Voor middelbare scholen zijn er aparte lessen beschikbaar via onze externe partner Totally Traffic.
Op de website totallytraffic.nl. Link opent een externe pagina staat een overzicht van de gastlessen en doe-het-zelf-lessen in Zuid-Holland.