Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 2 min

Stagebureau

Rotterdam investeert in jong en divers talent door het bieden van zoveel mogelijk stageplekken. Bij ons krijg je de kans om te groeien en jezelf te laten zien.

Tijdens je stage werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Een professional op jouw vakgebied begeleidt je. Je kunt ontdekken hoe het is om te werken in een omgeving vol uitdagingen. Bij de gemeente Rotterdam kan je terecht voor een snuffel-, oriëntatie-, meewerk- en/of afstudeerstage. Wij zijn heel benieuwd naar jouw unieke, jonge kijk op onze organisatie.

Pak jij deze kans?

Bekijk de video van Asli & Laurens en van Sasha & Yasmin over hun stage bij gemeente Rotterdam.

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen zien
  • Bij praktijk- en afstudeerstages biedt de gemeente Rotterdam een maandelijkse stagevergoeding.
  • Bij een stage tussen de zes en twaalf weken (oriëntatiestage genoemd) geldt een onkostenvergoeding.
  • Bij het reizen met OV geldt een gedeeltelijke reiskostenvergoeding.

Gemeente Rotterdam staat open voor studenten van alle studierichtingen. In het actuele stage-aanbod staat aangegeven welk opleidingsniveau er wordt gevraagd. Op basis van jouw wensen kijken we naar de mogelijkheden.

Het is geen vereiste dat je in Rotterdam woont of in Rotterdam je opleiding volgt. Binnen de gemeente Rotterdam is het mogelijk om af en toe vanuit huis te werken (hybride werken).

De motivatie om voor een prachtige stad als Rotterdam te werken, moet uiteraard wel aanwezig zijn!

Iedere werknemer, stagiair(e) en trainee is verplicht tot het aanvragen van een VOG.

Nadat alle stageformulieren zijn ingeleverd bij de afdeling HR binnen de gemeente, ontvang je een link om jouw VOG aan te vragen. Als je jouw VOG ontvangen hebt, lever je die in bij de afdeling HR.

Het bedrag van het VOG wordt automatisch vergoed.

Meer informatie

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar het Stagebureau.

Actuele stagevacatures vind je op werkenvoorrotterdam.nl/stages. Daar kun je je ook aanmelden voor het Stage-alert als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste stages in je mailbox.