Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 2 min

Linker Rottekadehof

De speelplek aan de Linker Rottekadehof is toe aan vervanging. De toestellen zijn verouderd, en het is tijd om de speelplek een opknapbeurt te geven.

Om te bepalen hoe de nieuwe speelplek er uit moet gaan zien, is er vorig jaar een buurtdag georganiseerd. De wensen en ideeën van bewoners zijn toen opgehaald. Het spijt ons te moeten mededelen dat door een achterstand in de uitvoering van meerdere projecten in 2023, het vervangingsproject van de speelplek aan de Linker Rottekadehof vertraagd is.

Dit heeft te maken met verschillende factoren, waaronder de weersomstandigheden. Dit is van invloed op het tijdstip van realisatie. Ondanks deze uitdagingen is de wens om de nieuwe speelplek vóór het einde van 2024 te kunnen realiseren. Mocht dit toch niet haalbaar zijn, is het streven om de speelplek voor de zomer van 2025 gereed te hebben. 

Vervolg

Op dit moment wordt het voorlopig ontwerp van de nieuwe speelplek geoptimaliseerd. We streven ernaar om het met u te kunnen delen in maart van dit jaar. Na ontvangst van het voorlopig ontwerp heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit twee ontwerpen en daarop te reageren. We zullen hiervoor een poll aanmaken op www.mijn.rotterdam.nl en u vragen mee te beslissen.

Afhankelijk van de reacties en voorkeuren van de bewoners, zullen we vervolgens doorgaan met het definitieve ontwerp of aanpassingen doen aan het ontwerp. Deze fase zal ook de verdere planning van het project bepalen.

Het ontwerp met de meeste stemmen wordt uitgevoerd.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt of vragen heeft kunt u een e-mail sturen naar goedincrooswijkdv@rotterdam.nl. Link opent een externe pagina. Of bel de gemeente op telefoonnummer 14 010 (hoeft geen 010 voor). Vraag naar wijkregisseur wijkregisseur Dayenne Veen.