Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 1 min

Speelplekken Zevenkamp

In 2023 vernieuwt de gemeente twee speel- en verblijfplekken in de Merenbuurt in Zevenkamp. De speeltoestellen zijn aan vervanging toe. In juli hebben mensen gereageerd op het eerste ontwerp van de gemeente.

Alle ideeën en wensen zijn zoveel mogelijk verwerkt. Het aangepaste ontwerp ziet u hieronder. Toen het ontwerp gereed was, zijn de materialen en speeltoestellen besteld. Helaas is er sprake van vertraging. Daardoor knappen we de speelplekken op in 2023.

Dit zijn de speelplekken die we vernieuwen:

  1. Naast basisschool De Waterlelie, gelegen aan de Koevordermeer en Veluwemeer, tegenover Eemmeer.
  2. Kadoelermeer.

Koevordermeer

Op de speel- en verblijfplaats aan het Koevordermeer komt een balanceerparcours waar je 'de vloer is lava' kunt spelen, een glijbaan en een duikelrek. Ook komt er een klim- en klautertoestel. De doeltjes blijven staan en het trapveldje krijgt kunstgras. De tafeltennistafel komt van het Kadoelermeer.

Kadoelermeer

De speel- en verblijfplaats aan het Kadoelermeer krijgt schommels, een draaitoestel, duikelrek en een glijtoren. Op de verharding komt een verkeerspleintje met hinkelbaan en een picknick-set. De tafeltennistafel wordt verplaatst naar het Koevordermeer.