Ga naar de hoofdinhoud

Leestijd: 4 min

WWatWORK

Loopt uw WW-uitkering binnen 7 maanden af? Doorloop de beslisboom om te kijken of u in aanmerking komt voor sollicitatiebegeleiding van WW@WORK. Ja? Dan staan de ontwikkelcoaches in de laatste maanden van uw WW-uitkering graag voor u klaar. Zij ondersteunen u bij het vinden van betaald werk.

WW@WORK kan u begeleiden als:

 • uw WW-uitkering binnen zeven maanden stopt én
 • u na de WW mogelijk recht heeft op een bijstandsuitkering én
 • u in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel of Zuidplas woont.

Doorloop onderstaande beslisboom om te bepalen of u mogelijk over een aantal maanden recht heeft op een bijstandsuitkering. En of u tijdens de laatste maanden van uw WW-uitkering sollicitatiebegeleiding kan krijgen van WW@WORK.

Ja? Meld u aan via het contactformulier onderaan de pagina.

Klik voor meer informatie over de bijstand op de pagina Bijstandsuitkering.

Video

Kijk hier naar de animatie van WW@WORK. Ziet u de animatie niet meteen? Accepteer dan de cookies.

De video duurt 1.35 minuten en is uit 2021.

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen zien

Werk zoeken

Werk zoeken kost tijd en energie. Om succesvol te solliciteren wordt er veel van u gevraagd. Geschikte vacatures zoeken en een goede, opvallende, motivatie schrijven met een compleet cv dat past bij de vacature. Tijdens een sollicitatiegesprek moet u goed over uzelf kunnen vertellen om de werkgever ervan te overtuigen dat u de juiste kandidaat bent.

Begeleiding van WW@WORK

Naast de hulp van het UWV helpt WW@WORK u met:

 • Persoonlijke begeleiding
  U gaat aan de slag met uw eigen ontwikkelcoach. Samen bespreken jullie wat u nodig heeft en hoe WW@WORK u kan ondersteunen.
 • Met Lef Op Weg Webinars
  U kunt deelnemen aan interessante, leerzame oefensessies zoals de 'Met Lef Op Weg' workshops. U gaat op een leuke manier oefenen om uw sollicitatievaardigheden te versterken.
 • Vacature-overzichten
  U ontvangt wekelijks een vacatureaanbod per e-mail. Kijk ook alvast naar vacatures.

Contactformulier

Heeft u de beslisboom doorlopen en heeft u na uw WW-uitkering mogelijk recht op bijstand? Dan kunt u nu sollicitatiehulp krijgen. Meld u aan via het contactformulier.

Let op: Met onderstaand formulier kunt u zich alleen aanmelden voor de begeleiding van WW@WORK. Voor informatie over de bijstandsuitkering of de aanvraag kunt u terecht op de pagina Aanvraag uitkering.