Van Beethovensingel
Gepubliceerd op: 28-06-2021
Geprint op: 27-09-2021
https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/van-beethovensingel/
Ga naar de hoofdinhoud

Gemeente Rotterdam legt een nieuwe stoep vanaf de Weissenbruchlaan, via de Burgemeester F.H. van Kempensingel tot en met de Van Beethovensingel. Alleen aan de kant van de oneven nummers.

Ook worden er parkeervakken op de Van Kempensingel getekend op de straat. Zo wordt er niet meer op de stoep geparkeerd. Het Floris Versterpleintje krijgt een uitgebreidere oppepper.

De planning is om na de zomer te starten met de werkzaamheden.

Op 12 juli stond er een kraampje bij u in de straat, waar u met de gemeente in gesprek kon gaan. Ook kon u tot en met die datum uw wensen kenbaar maken via het formulier op deze pagina.

Planning

Na de zomer willen we het ontwerp voor de singels en het pleintje afronden. Het ontwerpt delen we met u, via een flyer, zodat u daarop kunt reageren.

De start van de werkzaamheden is naar verwachting in het najaar. We informeren u nog over de definitieve planning van de werkzaamheden.

Kijk hieronder alvast naar wat voorbeelden van hoe het pleintje eruit zou kunnen gaan zien.

Wijkverrijker

De Van Beethovensingel is een van de achttien projecten die door de gemeente zijn aangewezen om de buitenruimte een kwaliteitsimpuls te geven. We noemen ze 'Wijkverrijkers'. Het zijn extraatjes voor de wijk en daarmee een verrijking van de wijk. Zie ook de pagina Wijkverrijkers.

Meer informatie

Vragen of opmerkingen? E-mail naar VanbeethovensingelSB@Rotterdam.nl.