Werkzaamheden Slinge en Langenhorst
Gepubliceerd op: 11-04-2019
Geprint op: 21-02-2020
https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/slinge/
Spring naar het artikel

De werkzaamheden op de Slinge en Langenhorst voor de aansluiting van drainage en riool op de vijvers duren langer. De werkzaamheden zijn nog niet helemaal klaar. Waarschijnlijk wordt het verder afgemaakt in het eerste kwartaal van 2020.

De aanleg en de aansluiting van de drainage vanuit de Schammenkamp via een oversteek op de Langenhorst is klaar. Het laatste deel, de oversteek vanaf de Slinge naar de vijver, moet nog worden opgepakt. Informatie over de startdatum volgt als deze bekend is. Bewoners en passanten ondervinden waarschijnlijk geen overlast van deze laatste werkzaamheden. Tramverkeer blijft, zoals het er nu uitziet, ook gewoon mogelijk.

Even verderop is vanuit de Schoonegge gewerkt aan de aanleg en aansluiting van riolering en drainage. Ook dit werk is klaar, er moet alleen nog een oversteek op de Langehorst naar de vijver worden gemaakt. Bij deze werkzaamheden wordt de kruising Schoonegge- Langenhorst waarschijnlijk gedeeltelijk afgesloten. Op dit moment is nog niet bekend wanneer deze werkzaamheden starten en tot hoelang ze duren. Bij een (gedeeltelijke) afsluiting van de weg worden maatregelen getroffen zoals bijvoorbeeld een tijdelijke verkeersinstallatie, verkeersregelaars of omleidingsroutes. Concrete informatie volgt als deze bekend is.

Openbaar vervoer

De werkzaamheden hebben geen gevolgen voor tram en bus.

Hinder en werktijden

Het werk kan (geluids)overlast veroorzaken. De gemeente beperkt de hinder zoveel mogelijk. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 16.00 uur. Slecht weer of andere omstandigheden kunnen het werk vertragen of ervoor zorgen dat de werktijden verlengd worden (tot 22.00 uur) of uitgebreid worden tot in de nachtelijke uren of op zaterdag.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar de communicatieadviseur.

\