Spring naar het artikel

Door onvoorziene omstandigheden zijn de werkzaamheden aan de zuidelijke Parallelbaan pas op 22 juni klaar. De uitloop van werkzaamheden van de nutsbedrijven hebben de werkzaamheden vertraagd.

  • De hoofdrijbaan blijft toegankelijk, de Parallelbaan blijft nog afgesloten.
  • De kruising Schelpweg - Duinweg blijft ook toegankelijk, behalve op het moment waarop de nieuwe rijweg wordt aangesloten.
  • Fietser worden vanaf de kruising met de Dirk van den Burgweg omgeleid naar de zuidzijde van de Schelpweg.
  • Voetgangers lopen over het nieuwe voetpad aan de noordzijde van de Schelpweg.

Lees meer in de laatste nieuwsbrief:

Nieuwsarchief

Maandag 7 mei start de aannemer met het asfalteren van de hoofdrijbaan van de Schelpweg tussen de Duinweg en de Strandboulevard.

In de week van 7 mei wordt ook aan de Parallelbaan en de bermen gewerkt. Vanaf 10 mei is de hoofdrijbaan weer geopend voor doorgaand verkeer.

Lees meer in de laatste nieuwsbrief:

Dinsdag 3 april start de aannemer met het opbreken van de oude rijweg en parallelbaan van de Schelpweg tussen de Duinweg en de Strandboulevard.

De aannemer werkt in vier fasen van de kruising Dirk van den Burgweg-Schelpweg in de richting van de Strandboulevard. Ondanks de afgelopen vorstperiode blijft de oplevering voor de start van het strandseizoen gehandhaafd.

In vier fasen

De eerste en tweede fase zijn op de deklaag na gereed. Na 28 maart is ook fase drie klaar en toegankelijk. Met ingang van 3 april start fase vier, van de Duinweg tot de Strandboulevard.

Tegelijkertijd wordt ook gestart met de reconstructie van, en rioolaanleg in de zuidelijke parallelbaan tussen de Alkstraat en het Grootzand (fase A). Naar verwachting zijn deze werkzaamheden enkele weken na fase vier afgerond.

Lees meer in de laatste nieuwsbrief:

Op 24 oktober 2017 is er een inloopavond geweest waar het nieuwe inrichtingsplan en de fasering van de uitvoering is toegelicht. Meer informatie vindt u in de pdf-bestanden hieronder.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Marco Bekker, telefoon 06 53 81 98 44.