Onderweg
Gepubliceerd op: 15-12-2016
Geprint op: 25-09-2022
https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/onderweg/
Ga naar de hoofdinhoud

Alles weten over de bereikbaarheid van Rotterdam? Hoe u het best op uw bestemming kunt komen en welk vervoermiddel dan het best bij uw reis past?

U kunt voor alle informatie over bereikbaarheid en adviesroutes terecht op rotterdamonderweg.nl. Check voor vertrek de website en kom niet voor verrassingen te staan.

Aantrekkelijk en bereikbaar Rotterdam

Om Rotterdam bereikbaar, aantrekkelijk en veilig te houden, vinden regelmatig werkzaamheden of evenementen plaats. Soms heb je hier last van. Maar u kunt er op vertrouwen dat we alles doen om die overlast te beperken. Werkzaamheden en evenementen stemmen we op elkaar af. Onze operators in de Verkeersregiekamer houden het verkeer 24/7 in de gaten en sturen real time bij. Zo kan iedereen snel in, door, of juist óm de stad blijven reizen. Op rotterdamonderweg.nl vindt u omleidingen en adviesroutes.

Maak uw reis

In Rotterdam heeft u alle keus als u ergens heen wilt. Zet u uw auto aan de rand van de stad en gaat u met het ov verder? Loopt u naar de metro? Komt u met de trein en huurt u daarna een ov-fiets? Gaat u op de fiets en stapt u op de waterbus? Deelt u uw auto, of mijdt u de spits? Uw reis maakt u zelf sneller, goedkoper, gezonder, makkelijker of leuker. Rotterdam Onderweg helpt u hierbij.

Meer informatie

Elke maandag om 17.50 uur op RTV Rijnmond informeren we u tijdens het Bereikbaarheidsjournaal over de belangrijkste werkzaamheden en evenementen. De uitzendingen zijn ook te bekijken via YouTube.