Mobiliteitsonderzoek Nieuwe Binnenweg
Gepubliceerd op: 27-06-2022
Geprint op: 29-09-2022
https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/nieuwe-binnenweg/
Ga naar de hoofdinhoud

De Nieuwe Binnenweg, van de ’s-Gravendijkwal tot de Lage Erfbrug, is een bijzondere straat. De winkelstraat is de langste winkelstraat van Nederland en u vindt er allerlei winkels en horeca.

Op de straat is het echter vaak druk met veel verkeer en dat geeft overlast. De gemeente Rotterdam wil graag weten hoe bewoners, ondernemers en bezoekers de straat beleven en hoe we de straat kunnen verbeteren.

Doe mee met het onderzoek

Als gemeente Rotterdam zijn we momenteel bezig met een mobiliteitsonderzoek Nieuwe Binnenweg. Een belangrijk onderdeel van dit onderzoek is een enquête in de wijken rondom de straat. De enquête bestaat uit drie onderdelen:

  1. de Nieuwe Binnenweg & Jij
  2. de Nieuwe Binnenweg zoals de straat nu is
  3. de toekomst van de Nieuwe Binnenweg.

We zijn erg benieuwd naar uw mening. Met de uitkomsten gaan we de straat verbeteren. Uw bijdrage is van groot belang voor het onderzoek. We vragen u de vragenlijst in één keer in te vullen. Het duurt maximaal 10 minuten.

U kon de enquête tot maandag 11 juli 2022 invullen.

Komt u niet vaak op de Nieuwe Binnenweg?

Juist dan vragen we u de enquête toch in te vullen. We zijn benieuwd waarom u nu niet op de straat komt en hoe we ervoor kunnen zorgen dat iedereen graag op de Nieuwe Binnenweg komt.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over het onderzoek? Neem dan contact met ons op via e-mail mobiliteitsinterventiesSO@rotterdam.nl