Lekker ontspannen na inspanning
Gepubliceerd op: 26-02-2020
Geprint op: 11-05-2021
https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/lekkerfit-ontspannen/
Ga naar de hoofdinhoud

Ontspanning is net zo belangrijk als inspanning. Heb je een drukke dag of week? Plan dan momenten in waarop je even helemaal ‘niets’ doet. Zoals het lezen van een boek of het doen van een ontspanningsoefening.

Wanneer je even rust op een drukke dag, kun je er daarna weer fit tegenaan. Zorg ook voor genoeg slaap. Wanneer je goed uitgerust bent voel je je fitter, kan je beter omgaan met stress en is de kans op overgewicht een stuk kleiner. Een goed slaapritme, zoals om een vaste tijd gaan slapen en ontspanning voor het slapen gaan, kan hierbij helpen.

Na een moment van rust kun je er weer fit tegenaan!

Helpt u ook mee aan een fitte generatie, die ontspant na inspanning?

Lekker Fit! in de wijk heeft veel kennis over het ontwikkelen en het behouden van een gezonde leefstijl en beschikt over een groot netwerk van professionals. Maak gebruik van deze kennis en dit netwerk en neem contact met ons op. Samen maken we een advies op maat, waarmee u direct aan de slag kunt.

Bekijk ook de andere thema’s van Lekker Fit! in de wijk

Meer informatie

Meer weten wat Lekker Fit! in de wijk voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door:

Lekker Fit! nieuws ontvangen?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt maximaal 4 keer per jaar al het nieuws en nieuwe voorbeelden of materialen van Lekker Fit! in de wijk.

Terug naar de hoofdpagina van Lekker Fit! in de wijk