Lekker bewegen
Gepubliceerd op: 02-03-2020
Geprint op: 17-04-2021
https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/lekkerfit-bewegen/
Ga naar de hoofdinhoud

Elke dag bewegen zorgt ervoor dat je je lekker fit voelt. Helaas bewegen kinderen te weinig op school. Buitenspelen op het schoolplein of gymmen is niet genoeg. Samen moeten we zorgen dat kinderen lekker kunnen bewegen buiten schooltijd.

Rotterdamse kinderen kunnen bijvoorbeeld na schooltijd in beweging blijven op sportveldjes of sportverenigingen bij hun in de wijk of in de buurt. Bewegen hoeft niet alleen sport te zijn. Bewegen is ook fietsen, wandelen of rennen, klimmen en traplopen. Neem daarom wat vaker de trap, in plaats van de lift. Ga met de fiets of lopend naar school. Of kies ervoor om een activiteit staand te doen en niet zittend.

Kinderen die fit zijn, zitten beter in hun vel en presteren beter.

Helpt u ook mee aan een fitte generatie, die lekker beweegt?

Lekker Fit! in de wijk heeft veel kennis over het ontwikkelen en het behouden van een gezonde leefstijl en beschikt over een groot netwerk van professionals. Maak gebruik van deze kennis en dit netwerk en neem contact met ons op. Samen maken we een advies op maat, waarmee u direct aan de slag kunt.

Meer informatie

Meer weten wat Lekker Fit! in de wijk voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door:

Lekker Fit! nieuws ontvangen?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt maximaal 4 keer per jaar al het nieuws en nieuwe voorbeelden of materialen van Lekker Fit! in de wijk.

Terug naar de hoofdpagina van Lekker Fit! in de wijk