Werkzaamheden Laan van Oud-Kralingen
Gepubliceerd op: 18-10-2021
Geprint op: 30-09-2022
https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/laan-van-oud-kralingen/
Ga naar de hoofdinhoud

Aan de Laan van Oud-Kralingen, tussen de Kralingseweg en de Hattasingel, gaat gemeente Rotterdam het asfalt vervangen. Het huidige asfalt is aan het einde van de levensverwachting en voldoet niet meer aan de gewenste kwaliteit.

Naast het vervangen van het asfalt, wordt de weg opgehoogd. De weg zal dan netjes aansluiten op de bruggetjes naar de woningen toe. Evides vervangt de oude waterleidingen tijdens de wegwerkzaamheden.

Wat gaan we doen?

Op 20 juni starten we met het verwijderen van het asfalt vanaf de Hattasingel tot de Lotte Stam-Beesestraat. Evides gaat in dit deel de waterleiding vervangen. Begin juli verwijderen wij het asfalt vanaf de Lotte Stam-Beesestraat tot de Kralingseweg. Tegelijk met onze werkzaamheden legt Open Dutch Fiber glasvezel aan in de Laan van Oud-Kralingen.

Werktijden

We werken op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) tussen 7.00 en 16.00 uur. In uitzonderlijke gevallen werken we langer door.

Overlast

Helaas is niet te voorkomen dat u (geluid-)overlast ondervindt van deze werkzaamheden. Wij doen er alles aan om de hinder tot een minimum te beperken.

Download de BouwApp

Informatie over dit project kunt u ook vinden in de BouwApp. Deze kunt u via uw appstore downloaden op uw mobiele telefoon of tablet. Via de zoekbalk in de BouwApp kunt u het project vinden onder de naam 'Laan van Oud-Kralingen'. In de app plaatsen wij updates over het project, kunt u uw tevredenheid aangeven of een bericht sturen. Met de BouwApp heeft u altijd een up-to-date overzicht van onze planning en de gevolgen voor u.

Meer informatie

Heeft u vragen, een melding of een klacht met betrekking tot de werkzaamheden? Neem dan contact op met omgevingsmanager Patricia van der Doorn via 06 - 148 487 77 of p.v.d.doorn@duravermeer.nl.