Spring naar het artikel

Vanaf 9 juli werkt de gemeente aan de rotonde Jasonweg – Argonautenweg. De indeling van de rotonde wordt aangepast, zodat vooral voor fietsers de route nog veiliger wordt.

Omdat de rotonde een belangrijk verkeerskooppunt is in de wijk, worden de werkzaamheden zo snel mogelijk uitgevoerd. Daarom wordt de rotonde van 16 juli tot en met 10 augustus afgesloten voor autoverkeer: zo duurt het werk korter. Verkeer wordt met borden omgeleid. Ook voorzieningen, zoals het Plaswijckpark en de sportverenigingen in de buurt, zijn via omleidingsroutes bereikbaar.

Fietsers en voetgangers kunnen wel langs het werk rijden. Hulpdiensten worden, als dat nodig is, altijd langs het werk geleid. Dit geldt ook voor de bus van de RET.

Afsluiting Plaswijcklaan

Als gevolg van de afsluiting van de rotonde Jasonweg is er sluipverkeer op de Plaswijcklaan. Dit geeft veel overlast. Daarom wordt de Plaswijcklaan tijdelijk tot en met 10 augustus afgesloten voor doorgaand verkeer. De Plaswijcklaan is tijdens de afsluiting alleen bereikbaar via de Ringdijk. De afsluiting geldt niet voor fietsers en voetgangers.

De afsluiting wordt ter hoogte van de kruising met de Heer Vrankenlaan en de CNA Looslaan geplaats, bekijk het kaartje: