Helsinkipad
Gepubliceerd op: 14-07-2022
Geprint op: 08-12-2022
https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/helsinkipad/
Ga naar de hoofdinhoud

Het riool in het Helsinkipad is aan vervanging toe. Deze werkzaamheden starten 24 oktober 2022 en zijn in het eerste kwartaal van 2023 afgerond. Ook werken we dan aan het groen, het trottoir en de rijbaan.

Om het riool te kunnen vervangen verwijderen we de bestrating van de rijbaan, de stoep en de parkeervakken. We vervangen het riool en brengen daarna de huidige bestrating terug aan.

BouwApp

Tijdens de werkzaamheden houden wij u op de hoogte via de BouwApp. U kunt deze app gratis downloaden op uw mobiele telefoon of tablet, ga hiervoor naar de Apple App Store of Google Play voor Android. Via de zoekbalk in de BouwApp kunt u het project vinden onder de naam 'Helsinkipad'.

In de app plaatsen wij updates over het project of kunt u een vraag stellen. Met de BouwApp heeft u altijd een up-to-date overzicht van de planning en de gevolgen voor uw omgeving.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Patricia van der Doorn, omgevingsmanager Dura Vermeer via telefoon 06 148 487 77 of e-mail HelsinkipadSB@rotterdam.nl.