Spring naar het artikel

Tijdens de zomervakantie van 2018 wordt de Groene Kruisweg, tussen de afrit A15 en de Driemanssteeweg, en een deel van de Driemanssteeweg, vanaf Groene Kruisweg tot en met de kruising Charloisse Lagedijk, opnieuw geasfalteerd.

Van 16 juli tot 6 augustus wordt een deel van de Groene Kruisweg opnieuw geasfalteerd:

  • De werkzaamheden vinden plaats tussen de afrit van de A15 en het spoorviaduct.
  • Tijdens het werk is de Groene Kruisweg richting de A15 dicht vanaf de Jan Olieslagersweg en wordt het verkeer omgeleid via de Oldegaarde en de Vaanweg naar de A15.
  • Voor verkeer vanaf de A15 blijft de Groene Kruisweg open.

Driemanssteeweg afgesloten

Van 16 juli tot en met 17 augustus 2018 worden op de Driemanssteeweg (vanaf de Groene Kruisweg tot en met de kruising met de Charloisse Lagedijk) asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Om de doorstroming vanaf het bedrijventerrein richting de A15 in de toekomst te bevorderen komen op de Driemanssteeweg twee rijbanen voor linksafslaand verkeer.

De Driemanssteeweg  is in deze periode niet bereikbaar vanaf de Groene Kruisweg. Het verkeer naar het bedrijventerrein wordt omgeleid via de Oldegaarde en Zuiderparkweg.

Weekendafsluiting Groene Kruisweg stad-in en stad-uit

Tijdens het weekend van vrijdag 3 augustus, vanaf 22.00 uur, tot maandagmorgen 6 augustus, 05.00 uur is de Groene Kruisweg, tussen de afrit A15 en Jan Olieslagersweg in beide richtingen dicht. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

Vanaf maandag 6 augustus is de Groene Kruisweg weer in twee richtingen open. De Driemanssteeweg blijft tot en met 17 augustus vanaf de Groene Kruisweg dicht.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de werkzaamheden aan de Groene Kruisweg? Neem dan contact op met Marjo Wetsteijn, telefoon (010) 498 41 44.