Spring naar het artikel

De gemeente is bezig met de herinrichting van de Adrianastraat, de Bajonetstraat (inclusief het Adrianaplein en de doorsteek naar de Van Speykstraat), de Korte Bajonetstraat en de Kogelvangerstraat. Het werk is klaar in juli 2018.

De gemeente gaat deze straten en het Adrianaplein herinrichten en het riool in de Kogelvangerstraat vervangen. Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt de bestrating van de rijweg, de parkeervakken en de stoep verwijderd. Tegelijkertijd gaan nutsbedrijven (gas en water) aan de slag met werkzaamheden aan kabels en leidingen. Zij informeren u zelf over deze werkzaamheden.

Hierna brengen we nieuwe bestrating aan, vervangen we de lichtmasten voor hangverlichting en planten we nieuwe bomen. Ook vernieuwen we het schoolplein van de Babylonschool. De toe te passen materialen voldoen aan de Rotterdamse stijl.

Planning en fasering

Tot en met vrijdag 15 juni 2018: Adrianastraat tussen de wijkstallingsgarage en het Adrianaplein.

Afsluiting van de weg

We sluiten het werkgebied af voor auto’s. De wijkstallingsgarage in de Adrianastraat blijft bereikbaar. Voor een betere bereikbaarheid is een tijdelijke verbindingsweg gemaakt op het Adrianaplein. Borden geven de omleiding aan. Voetgangers worden langs het werk geleid. We leggen loopplanken neer.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pieter Schellingerhout, telefoon 06 - 53 32 18 17 (bereikbaar tussen 10.00-12.00 uur).