MKB010>>Next
Gepubliceerd op: 22-10-2020
Geprint op: 23-09-2021
https://www.rotterdam.nl/werken-leren/mkb010next/
Ga naar de hoofdinhoud

De economie wordt steeds meer digitaal, duurzaam en circulair. Deze veranderingen gaan snel, zijn ingrijpend en onomkeerbaar.

Ook voor MKB-bedrijven in Rotterdam heeft deze ontwikkeling grote gevolgen. Tegelijkertijd levert het aantrekkelijke kansen op.

Laagdrempelig

Het programma MKB010Next inspireert, informeert en stimuleert MKB’ers om digitaal, duurzaam en circulair te ondernemen. Samen met onze partners zorgen we dat aanwezige kennis, middelen en netwerken zo laagdrempelig mogelijk worden aangeboden om het Rotterdamse kleine en middelgrote MKB vooruit te helpen.

Schoner, slimmer, sneller

Digitaal, duurzaam en circulair ondernemen is de toekomst. Niet alleen de wet- en regelgeving legt de lat steeds hoger, ook klanten en afnemers stellen steeds hogere eisen: het moet schoner, slimmer, sneller. Afwachten of stilzitten is geen optie. Dat doet de concurrentie ook niet. Nu in actie komen en innoveren levert aantrekkelijke kansen en blijvende concurrentievoordelen op. Ondernemingen worden veerkrachtiger door tijd en middelen te investeren in deze ontwikkelingen.

Aan de slag

Logo MKB010>>Next

Ondernemers zijn zelf aan zet om te vernieuwen maar MKB010Next wil hen graag inspireren en stimuleren bij deze uitdagingen. In Rotterdam houden we van aanpakken. Met dit programma bieden we daarom informatie en online tools waarmee ondernemers zelf aan de slag kunnen. We informeren over regelingen die relevant zijn. We organiseren workshops en events waar ondernemers nieuwe informatie kunnen opdoen en in contact komen met andere ondernemers. Dit doen we zoveel mogelijk per sector. Denk bijvoorbeeld aan CIRCO-tracks circulair ondernemen voor de bouw, de installatiebranche en de horeca.

Meer informatie

Meer informatie over het programma vindt u op de website Ondernemen010.nl.

Heeft u ideeën en/of interesse om partner te worden? Stuur dan een e-mail, mkb010next@rotterdam.nl