Economische verkenning
Gepubliceerd op: 02-05-2017
Geprint op: 25-11-2022
https://www.rotterdam.nl/werken-leren/economische-verkenningen/
Ga naar de hoofdinhoud

Rotterdam groeit, innoveert en verandert. En de economie verandert mee, maar hoe? Waar groeit en vernieuwt de economie? Welke trends en verschuivingen kunt u verwachten door de veranderende economie in Rotterdam? De EVR vertelt het u!

De Economische Verkenning Rotterdam (EVR) geeft inzicht in de belangrijkste kerngegevens van de Rotterdamse economie. De EVR is hierdoor een onmisbare kennisbron voor zowel ondernemers en studenten als voor bestuurders en beleidsmakers. De gemeente geeft jaarlijks, met input van een aantal vaste partners, onderzoekers en wetenschappers, vorm en inhoud aan de EVR. Dit doet zij in de vorm van een event waar de kerngegevens van de Rotterdamse economie bekend worden gemaakt en waar dit in een publicatie wordt gepresenteerd. De EVR vindt in 2022 plaats op 8 maart. Meer informatie over de EVR en het EVR-magazine vindt u op evr010.nl.

Met de EVR wil de gemeente u inspireren om mee te werken aan de veranderingen in de stad. Zo kunnen we samen met u blijven ontwikkelen.

De EVR komt tot stand in samenwerking met Albeda College, CBRE, CGI, Erasmus Universiteit Rotterdam, Port of Rotterdam, Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Inholland / Inholland University of Applied Sciences, Kamer van Koophandel, Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, R'damse Nieuwe, Rabobank, Randstad, Rotterdam Partners en UWV.

Meer informatie

Heeft u vragen over de Economisch Verkenning Rotterdam? Stuur dan een e-mail naar evr@rotterdam.nl.