Deurwaardersloket
Gepubliceerd op: 15-12-2016
Geprint op: 23-01-2019
https://www.rotterdam.nl/werken-leren/deurwaardersloket/
Spring naar het artikel

Het deurwaardersloket is een digitale raadgever opgezet door gemeente Rotterdam. Alle potentiële beslagleggers als deurwaarders, uitkeringsinstanties en andere gemeenten kunnen snel en digitaal informatie opvragen over Rotterdammers.

Wilt u gebruikmaken van deze dienstverlening? Dan moet u als potentieel beslaglegger aangemeld zijn bij afdeling Terugvordering en Verhaal van gemeente Rotterdam.

Aanmelden

Vul de verklaring ‘Beslagleggersinformatie’ in en onderteken de verklaring. In deze verklaring vragen we de potentieel beslaglegger om naam, adres, woonplaats en emailgegevens. Stuur deze verklaring naar:

Werk & Inkomen
Unit Terugvordering & Verhaal t.a.v. Jan Santra
Antwoordnummer 566 3000  WB Rotterdam

 U hoeft geen postzegel te plakken. 

Uitzondering

Deurwaarders maken gebruik van het Deurwaardersloket via de Stichting Netwerk Gerechtsdeurwaarders (SNG). Zij hoeven zich niet op hiervoor genoemde wijze aan te melden en kunnen zich voor informatie wenden tot SNG.

Meer informatie

Adres: afdeling Terugvordering & Verhaal, Librijesteeg 2, 3011 HN  Rotterdam
Telefoonnummers: (010) 498 67 85 (debiteuren) en (010) 498 67 86 (verhaal).

De gemeente Rotterdam vindt het belangrijk u juiste, volledige en actuele informatie te bieden. Omdat we dit niet altijd kunnen garanderen, kunt u geen rechten aan deze informatie ontlenen. Wilt u meer weten? Neemt u contact met ons op via onze contactmogelijkheden.