Deurwaardersloket
Gepubliceerd op: 15-12-2016
Geprint op: 22-03-2019
https://www.rotterdam.nl/werken-leren/deurwaardersloket/
Spring naar het artikel
Foto: René Castelijn

Het deurwaardersloket is een digitale raadgever opgezet door gemeente Rotterdam. Alle potentiële beslagleggers als deurwaarders, uitkeringsinstanties en andere gemeenten kunnen snel en digitaal informatie opvragen over Rotterdammers.

Wilt u gebruikmaken van deze dienstverlening? Dan moet u als potentieel beslaglegger aangemeld zijn bij afdeling Terugvordering en Verhaal van gemeente Rotterdam.

Aanmelden

Vul de Verklaring Beslagleggersinformatie in en onderteken de verklaring. U verklaart kennis te hebben genomen van het Protocol Beslagleggingsinformatie 2015 en in te stemmen met de daarin opgenomen voorwaarden.

Stuur deze verklaring naar:
Gemeente Rotterdam - Werk en inkomen
Terugvordering en Verhaal t.a.v. Jan Santra
Antwoordnummer 566
3000 WB Rotterdam

U hoeft geen postzegel te plakken.

Uitzondering

Deurwaarders maken gebruik van het Deurwaardersloket via de Stichting Netwerk Gerechtsdeurwaarders (SNG). Zij hoeven zich niet op hiervoor genoemde wijze aan te melden en kunnen zich voor informatie wenden tot SNG.

Meer informatie

Terugvordering & Verhaal
Librijesteeg 2, 3011 HN  Rotterdam
Telefoonnummer: 06 - 532 302 39 (Jan Santra)

Meer informatie

De gemeente Rotterdam vindt het belangrijk u juiste, volledige en actuele informatie te bieden. Omdat we dit niet altijd kunnen garanderen, kunt u geen rechten aan deze informatie ontlenen. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op.