Bedrijfskavels
Gepubliceerd op: 15-12-2016
Geprint op: 26-03-2019
https://www.rotterdam.nl/werken-leren/bedrijfskavels/
Spring naar het artikel
Foto: Peter Schmidt

Wilt u in Rotterdam uw bedrijfspand of woon-werkpand bouwen? Dat kan op steeds meer plekken in de stad.

Zo zijn er kavels beschikbaar in de Spaanse Polder, Nesselande, Hoek van Holland, Park Zestienhoven en op diverse kleinere locaties. Ook op Merwehavens/Vierhavens is ruimte beschikbaar voor innovatieve bedrijven. Elk bedrijventerrein heeft zijn eigen kenmerken en voorzieningen. En zelfs binnen elk bedrijventerrein is volop keuze in oppervlakte en omvang voor uw kavel.

Eisen

Aan het bouwen van bedrijfspanden en woon-werkpanden zijn eisen verbonden. Die eisen zijn bedoeld om het voor mensen zo veilig mogelijk te maken. Daarom is het niet overal toegestaan om te wonen en werken in het zelfde pand. Bedrijven die in een hogere milieucategorie vallen, mogen zich ook niet overal vestigen.

Per gebied gelden een bestemmingsplan en stedebouwkundige randvoorwaarden. Daarin staat beschreven wat in dat gebied de mogelijkheden zijn.

Meer informatie

Wilt u meer weten over bedrijfskavels, de mogelijkheden en de gebieden waar bedrijfskavels beschikbaar zijn? Kijk dan op pakjeruimte.nl of neem contact op met onze bedrijfsmakelaar via bedrijfskavels@rotterdam.nl of bel 06-12243145.